HAIER HWD100BD1499UN/S

Haier | Práčky so sušičkou | Kód: 5957-5974

Práčko-sušička, Superdrum Series9,66 l bubon, v.99 cm x 70 x 46, 10+6 kg, 1400 ot.

Dostupnosť
Skladom
1 319,00 €
1 099,17 € bez DPH

Haier SuperDrum HWD100BD1499UN/S, biela

Haier SuperDrum Series 9 je kombinácia dvoch spotrebičov, ktoré by nemali chýbať v žiadnej domácnosti – práčky a sušičky. Vyniká pritom energeticky efektívnou prevádzkou, vysokou odolnosťou zásluhou motora Direct Motion a tiež krásne tichým chodom aj úsporou miesta. S kapacitou až 10 kg je navyše výbornou voľbou aj do väčších rodín a k dispozícii má širokú škálu programov, vrátane volieb na odstraňovanie škvŕn od vína, krvi, trávy atď.

Manipuláciu s bielizňou uľahčí 45 cm plniaci otvor, zatiaľ čo o perfektnú hygienu sa postará funkcia Smart Dual Spray. K dispozícii sú ale aj ďalšie exkluzívne funkcie ako cyklus I-Refresh, automatický dávkovací systém alebo Wi-Fi a Bluetooth pre komunikáciu so smartfónmi.

  • Wi-Fi a Bluetooth na možnosť vzdialeného ovládania mobilom
  • Mimoriadne spoľahlivý motor Direct Motion s krásne tichým chodom
  • Intuitívna obsluha pomocou dotykového displeja
  • Vždy krásne svieže oblečenie zásluhou programu I-Refresh
  • Automatické čistenie pomocou funkcie Smart Dual Spray
  • Systém Smart Dosing na automatické dávkovanie prášku a jeho dlhodobú úsporu
  • Štýlové osvetlenie bubna, takže už vo vnútri nezabudnete ani ponožku

Výrobca poskytuje na motor Direct Motion záruku 12 rokov. Pre uplatnenie záruky je potrebné výrobok registrovať do 14 dní od zakúpenia na stránkach značky.

Motor Direct Motion má mnoho výhod – je mimoriadne účinný, spoľahlivý a odolný. Je priamo napojený na bubon, takže je aj tichší a spotrebič menej vibruje. Jeho maximálna hlučnosť pri odstreďovaní je tak len 69 dB.

Táto práčka so sušičkou je plnohodnotnou súčasťou inteligentného domova. Je vybavená Bluetooth aj Wi-Fi na bezdrôtové prepojenie so smartfónom a možnosť vzdialeného ovládania pomocou smartfónov.

K dispozícii je vám dokonca tzv. virtuálny šatník v aplikácii hOn. Prináša personalizované tipy o starostlivosti o vaše oblečenie. Stačí daný kus oblečenia odfotiť, naskenovať k nemu štítok prišitý na odeve (ktorý potom možno odstrihnúť, aby vás neobťažoval) a všetko potrebné na pranie/sušenie budete mať vždy priamo v aplikácii.

Program I-Refresh sa postará o to, aby ste z bubna vyberali vždy krásne svieže oblečenie prostredníctvom technológie mikroskopických častíc pary. Tá veľmi efektívne eliminuje pachy, jemný prach, aj alergény a súčasne minimalizuje pokrčenie.

Prostredníctvom funkcie Smart Dual Spray sa práčka dokáže sama vyčistiť. Automatický čistiaci systém sa šikovne aktivuje po dokončení prania. Vstrekne vodu na tesnenie a sklíčko dvierok, aby vo vnútri nezostali nečistoty. Veľmi dôležité je to pre alergikov aj tých, ktorí majú doma zvieracích miláčikov.

Systém Smart Dosing predstavuje šikovný dávkovač pracieho prostriedku a aviváže podľa hmotnosti vloženej bielizne. Technológia umožňuje takto ušetriť ročne čistiaci prostriedok až na 33 cyklov prania.

Inteligentná funkcia I-Time umožňuje upraviť čas prania tak, ako potrebujete – skrátiť aj predĺžiť, aby ste mali vždy pripravené oblečenie v okamihu, keď ho potrebujete.

Bubon má štruktúru vankúšikov, ktoré sa postarajú o jemnejšiu starostlivosť o vaše oblečenie. Nedochádza vďaka tomu k zachytávaniu oblečenia v bubne, takže aj tie najjemnejšie tkaniny budú aj po rokoch stále ako nové.

Spotrebič dostal špeciálne antibakteriálne ošetrenie ABT brániace tvorbe plesní a baktérií v miestach, kde sa často nachádza. Typicky je to zásuvka na prací prostriedok a tesnenie okienka.

Manipuláciu s bielizňou vám uľahčí aj štýlové osvetlenie nerezového bubna, takže už sa vám nikdy nestane, že by ste nejaký kúsok zabudli vo vnútri.

Vďaka konštrukcii motora bez remeňa sa môžete spoľahnúť na bezkonkurenčne tichú prevádzku zásluhou menej pohyblivých častíc. Znamená to okrem iného aj menej vibrácií a taktiež vyššiu spoľahlivosť.

Auto Weight - Pre najvyššiu úroveň prania aj sušenia je k dispozícii automatické prispôsobenie dĺžky programu, spotreby energie a vody podľa aktuálnej náplne bielizne.

Tento model si poradí aj s odstránením odolných škvŕn – k dispozícii je výber zo 6 druhov škvŕn s presným zacielením. Odstránite tak ľahko aj škvrny od vína, krvi alebo trávy atď.

Spotrebič pojme zásluhou XXL bubna s priemerom 601 mm až 10 kg bielizne na pranie a 6 kg na sušenie, aby vám zaistil maximálny komfort. Vkladanie bielizne navyše uľahčí veľký plniaci otvor s 45 cm.

Intuitívny digitálny dotykový displej zaisťuje jednoduché ovládanie. K dispozícii je navyše aj bohatá ponuka programov, vrátane možnosti skrátenia času prania a sušenia.

Každý ocení bohatú porciu programov. Sú navrhnuté tak, aby sa na mieru postarali o všetky druhy oblečenia – vrátane toho mimoriadne jemného

Môžete si načasovať, kedy bude bielizeň pripravená na vybratie vďaka odloženému štartu až na 24 hodín.

Typ voľne stojaci
Typ práčky práčka so sušičkou
Vyhotovenie sušičky kondenzačná
plnená spredu
Hĺbka práčky/sušičky 46 cm
Šírka práčky/sušičky 70 cm
Výška práčky/sušičky 99 cm
Otváranie dverí ľavé
 
Pranie / sušenie
10 kg
6 kg
Index účinnosti prania 1.032
Objem bubna 66 l
Trieda hlučnosti B
 
Odstreďovanie
1400 ot/min
B
69 dB
 
Spotreba
51 kWh
Vážená spotreba vody pre pranie a sušenie 75 l
Vážená spotreba energie prania a sušenia pre 100 cyklov 308 kWh
50 l
D
 
Programy
Čas trvania eko programu 3:58 hod.
Počet programov/1 14
Nie
 
Funkcia
elektronická
Ukazovateľ zostatkového času Áno
nastavenie otáčok
Parná práčka Nie
áno
Český panel Nie
Áno
Nie
 
Funkcia Smart Home
Áno
Áno
Nie
 
Ďalšie parametre
Nie
Nie
Rozšírená záruka značky Áno
Haier 12 rokov záruka na motor
Áno
Prívodné a odpadové hadice v balení Áno
 
Rozmery výrobku
Šírka výrobku 70.0 cm
Výška výrobku 99.0 cm
Hĺbka výrobku 46.0 cm
Hmotnosť výrobku 97.0 kg
 
Rozmery balenia
Šírka balenia 79.8 cm
Výška balenia 111.1 cm
Hĺbka balenia 65.7 cm
Váha balenia 115.0 kg

 

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Tovar nemali na sklade, pani ma hneď kontaktovala a ponúkla alternatívu. Všetko ochotne vysvetlila. Tovar nakoniec dodaný podľa dohody.

Overený zákazník,

Jedna z najlepších skúseností, odporúčam. Rýchlosť dodania, komunikácia, flexibilita.

Overený zákazník,

Veľmi dobrá komunikácia obchodu. Ešte mi aj dopredu zavolali či mi termín doručenia vyhovuje. Super.

Overený zákazník,