Liebherr GNf 50Z06

Liebherr | Zásuvkové mrazničky | Kód: 34347-34364

Zásuvková mraznička, 239 l, en.tr.F, NoFrost, v.165,5 cm

Dostupnosť
Skladom
649,00 €
540,83 € bez DPH

Prevedenie: Skriňová • Čistý objem : 239litrov • Rozmery - výška: 165.5 cm • Farba: Biela • Hlučnosť: 38 dB • Energetická trieda: F • Spotreba: 293 kWh • Ovládanie termostatu: Digitálne • Zmrazovacia kapacita : 17 kg/24h • No frost systém: áno

FrostProtect

Pre zaručenie optimálnej prevádzky mraziacich zariadení aj pri nízkych teplotách okolia sú zariadenia vďaka funkcii FrostProtect nadimenzované na mimoriadnu spôsobilosť na nízke teploty do -15 °C. Pracujú naďalej efektívne, aj keď teplota okolia klesne pod 10 °C. Zariadenia môžete vďaka tomu postaviť aj do nevyhrievaných miestností, napríklad do garáže.

NoFrost
Keď otvoríte svoj mraziaci priečinok, chcete vidieť zmrazené potraviny – ale určite žiadny ľad a námrazu. NoFrost chráni mraziaci priestor pred neželanou tvorbou námrazy, ktorá spotrebúva veľa energie a občas je drahá. NoFrost znamená: Už žiadne namáhavé a časovo náročné odmrazovanie mraziaceho priečinku, viac času na iné vec – a úspora peňazí.

Možnosť dovybavenia so SmartDeviceBox
Chcete byť vybavení pre budúcnosť Smart Home? Vaša chladnička Liebherr vám rada pomôže: Môže ju dovybaviť so SmartDeviceBox, ktorý dostane vašu chladničku Liebherr na internet. SmartDeviceBox namontujete v niekoľkých krokoch a už dnes vám otvorí dvere do celého sveta digitálnych možností.

Dotykový displej
Skutočne jedinečný: Vďaka dotykovému displeju je ovládanie vašej chladničky Liebherr skutočne jednoduché a intuitívne. Na displeji sú všetky funkcie prehľadne usporiadané. Ľahkým dotykom prsta poľahky napríklad zvolíte funkcie alebo skontrolujte aktuálnu teplotu vašej chladničky.

White
Jednoducho, klasicky, kvalitne: Chladnička Liebherr so svojím lesklým, bielym povrchom sa obzvlášť dobre hodí do svetlého prostredia – a napriek trendom a móde zostáva nadčasová, pekná a funkčná. Biely povrch je robustný a ľahko sa čistí. Vďaka tomu zostane vaša chladnička Liebherr veľa rokov rovnako krásna, ako je teraz.

EasyOpen
Poznáte to? Po uložení nákupu v mrazničke si všimnete, že ste na niečo zabudli – dvere potom musíte znovu otvoriť namáhavým ťahaním. To sa vám so spotrebičom Liebherr nestane: Vďaka funkcii EasyOpen môžete dvere komfortne a jednoducho otvoriť aj viackrát za sebou.

Zapustené madlo
Mimoriadna a funkčná: Vďaka zvislo a ergonomicky umiestnenému zapustenému madlu môžete spotrebič otvárať pohodlne a s ľahkosťou. Moderný a puristický dizajn súčasne umožňuje dokonalú integráciu do vašej kuchyne bez madiel.

Prevedenie: Skriňová
Čistý objem : 239litrov
Rozmery - výška: 165.5 cm
Rozmery - šírka: 59.7 cm
Hmotnosť: 74.2 kg
Farba: Biela
Možnosť otočenia dverí: áno
Rozmery - hĺbka: 67.5 cm
Hlučnosť: 38 dB
Mrazenie
Ovládanie termostatu: Digitálne
Zmrazovacia kapacita : 17 kg/24h
Odolnosť voči výpadku prúdu: 16 hod.
Rýchlomrazenie: áno
Funkcie
No frost systém: áno
Ručné odmrazovanie mrazničky: nie
FrostProtect: áno
Vybavenie
Počet šuplíkov v mrazničke: 6
Napájanie
Energetická trieda: F
Spotreba energie (kWh/annum): 293 kWh

 

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Tovar nemali na sklade, pani ma hneď kontaktovala a ponúkla alternatívu. Všetko ochotne vysvetlila. Tovar nakoniec dodaný podľa dohody.

Overený zákazník,

Jedna z najlepších skúseností, odporúčam. Rýchlosť dodania, komunikácia, flexibilita.

Overený zákazník,

Veľmi dobrá komunikácia obchodu. Ešte mi aj dopredu zavolali či mi termín doručenia vyhovuje. Super.

Overený zákazník,