Haier HWO60SM5B9BH

Haier | Vstavané elektrické rúry | Kód: 6428-6445

Vstavaná elektrická rúra, pyrolýza, čierna, 70 l, teleskopický výsuv, teplotná sonda,Wi-Fi

Dostupnosť
Skladom
690,00 €
575,00 € bez DPH

Vstavaná rúra I-Message Series 4

5 ROKOV ZÁRUKA

Pre uplatnenie 5 ročnej záruky je potrebná registrácia do 14 dní od zakúpenia výrobku na www.registracia-zaruka.sk

Teplovzdušná, 70 litrov, Pyrolytický, 9 funkcií, Pokročilé diaľkové ovládanie a ďalší obsah (Wi-Fi + BLE), Trieda A+, Čierna, S x H x V (mm) 595x595x568

  • Teleskopické výsuvy
  • Everyday cooking
  • Pripojenie k aplikácii hOn
  • Climatech: dokonalá teplota vo vnútri a na povrchu
  • Viditeľnosť 360°
  • Nerezové postranné pojazdy
  • Pyrolytické čistenie
  • Sonda na mäso
  • Soft +

Pyrolytický čistiaci systém automaticky vyčistí silne znečistenú rúru. Stačí vybrať funkciu a všetky tukové usadeniny a zvyšky pokrmov odstráni spálenie pri teplote takmer 430°!

Káblová sonda na mäso umožňuje merať vnútornú teplotu jedla a nastaviť správny cyklus varenia pre dokonalý výsledok. Je obzvlášť vhodná pre ryby a mäso.

Kombinácia postranné lampy a nového čistejšieho skla s hladším povrchom vám zaistí dokonalú viditeľnosť vášho jedla po celú dobu varenia.

Teleskopické výsuvy boly navrhnuté tak, aby vyťahovanie plechov bolo jednoduchšie ako kedykoľvek predtým vy mohli kedykoľvek skontrolovať priebeh varenia a vymeniť plechy, bez toho aby ste nechali dvierka otvorené dlhšie ako je nutné. Jednoduché použitie znamená, že sa stráca menej tepla, takže je tiež efektívnejšie.

Typ rúry
Teplovzdušná
vstupnej energie
Elektrina
Integrovaný systém Čistenie
Pyrolytický
Využiteľný objem - dutina 1
70
Konektivita Pokročilé diaľkové ovládanie a ďalší obsah (Wi-Fi + BLE) Aplikácia IoT hOn Technológie NA Typ ovládania Motorizovaný otočný ražeň Nie Návod na rúre Teleskopické pojazdy Zásobník 1 x 35mm Mriežky 2 Voliteľné príslušenstvo
PROGRAMY A FUNKCIE
Type of meat probe Nie Softclose Áno Metóda varenia druhého priestoru na pečenie - Počet funkcií 9 VZHĽAD Základná farba Čierna Materiál dverí - Farba gombíka - Farba rukoväte NA VÝKON Spotreba v režime stand-by sieťové (W) 2 Spotreba v režime stand-by (W) 1 Energetická trieda prvého priestoru na pečenie A+ Energetická trieda - dutina 2 ROZMERY Rozmery produktu (mm) 595x595x568 Požadovaná veľkosť výklenku pre inštaláciu výška výrobku 595 Šírka výrobku 595 hĺbka výrobku 568 Výška produktu s obalom (mm) 665 Šírka zabaleného spotrebiča (mm) 620 Hĺbka zabaleného produktu (mm) 640
Čistá hmotnosť (kg) 37,28 Hrubá hmotnosť (kg) 38,98

 

 

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Tovar nemali na sklade, pani ma hneď kontaktovala a ponúkla alternatívu. Všetko ochotne vysvetlila. Tovar nakoniec dodaný podľa dohody.

Overený zákazník,

Jedna z najlepších skúseností, odporúčam. Rýchlosť dodania, komunikácia, flexibilita.

Overený zákazník,

Veľmi dobrá komunikácia obchodu. Ešte mi aj dopredu zavolali či mi termín doručenia vyhovuje. Super.

Overený zákazník,