Candy FCT625WXL

Candy | Vstavané elektrické rúry | Kód: 5436-5453

Vstavaná elektrická rúra, biele sklo, A+, 70 l, teleskopický výsuv

Dostupnosť
Na objednávku
359,00 €
299,17 € bez DPH

Trieda energ.účinnosti: A+, Celk.vnútor.kapacita rúry: 70 L, Gril: Áno, Celkový výkon rúry: 2100 W, Typ čistenia: Parou, Počet funkcií: 8

Vstavaná rúra Candy FCT625WXL v prevedení bieleho skla je zaradená do energetickej triedy A+. Ponúka 7 programov pre pečenie + svetlo: Rozmrazovanie, Horné a dolné ohrev + ventilátor, Cook Light - zdravé pečenie so znížením množstva tuku, Spodný ohrev + ventilátor, Statický, Gril, Pizza. Elektronický termostat ovládate pomocou otočného zatláčacieho gombíka, druhým gombíkom si nastavíte druh pečenia. K dispozícii je aj dotykový displej. Dvierka rúry sú vybavené dvojitým bezpečnostným sklom a ochladzovaním dvierok rúry. Vnútorný priestor rúry je vyrobený z kvalitného smaltu. Čistenie rúry Aquactiva je pomocou pary. Celkový objem vstavanej rúry Candy FCT625WXL dosahuje 70 litrov. Rúra má nerezové drôtené vedenie plechov a teleskopický výsuv na 1 úrovni. V balení sa nachádza: 2 plech a 1 x rošt.

S touto vstavanou rúrou Candy FCT625WXL dosiahnete naozaj dokonalé výsledky. Ovládanie vstavanej rúry je veľmi jednoduché a pohodlné. Ovládanie je zabezpečené prostredníctvom dotykového displeja a dvoch zatláčacích otočných gombíkov. Vďaka nim môžete jednoducho regulovať požadované nastavenia pri príprave vašich jedál ako aj čas ich prípravy. Na prvý pohľad vás zaujme svojou elegantnou kombináciou bieleho skla a sklenených dvierok, vďaka tomu je rúra predurčená pre inštaláciu do modernej kuchyne, kde bude perfektne ladiť s ostatnými spotrebičmi.

Funkcie rúry

Vstavaná rúra ponúka 7 možností pečenia + svetlo: Rozmrazovanie, Horné a dolné ohrev + ventilátor, Cook Light - zdravé pečenie so znížením množstva tuku, Spodný ohrev + ventilátor, Statický, Gril, Pizza. Teplotu ohrievania pokrmov si nastavíte pokrmov pomocou dotykového displeja a otočných voličov. Vnútorný priestor je osvetlený pomocou halogénového osvetlenia. Čistenie rúry je Aquactiva pomocou pary.

Ďalšie prednosti

Vnútorný priestor vstavanej rúry je vyrobený z kvalitného smaltu. Multifunkčné pečenie v nej bude pre vás veľmi pohodlné, inšpirujúce a intuitívne vďaka možnostiam pečenia. Vnútorný objem dosahuje 70 litrov. Disponuje tiež teleskopickým výsuvom na 1 úrovni. Súčasťou balenia sú 2x plech a 1x rošt.

Trieda energ.účinnosti

  A+
Celk.vnútor.kapacita rúry 70 L
Gril Áno
Celkový výkon rúry 2100 W
Typ čistenia Parou
Počet funkcií 8

Fyzické vlastnosti a farba

Farba biela
Šírka 59.5 cm
Výška 59.5 cm
Hĺbka 56.7 cm
Hmotnosť 35 Kg

Konektivita

Sieťový kábel so zástrčkou

Display/Grafika

Vstavaný displej Áno

Ďalšie vlastnosti

Značka Candy
Smart
  Nie
Jednoduché čistenie Áno
Teleskopický výsuv Jednoúrovňový
Počet skiel dvierok 2

Obsah balenia

Obsah balenia 2 x plech, 1 x rošt

Funkcie

Časovač Áno
Gril Áno
Typ čistenia Parou
Počet funkcií 8

Ďalšie parametre

Trieda energ.účinnosti
  A+
Smart (ovládanie mobilom)
  Nie

Rúra

Celk.vnútor.kapacita rúry 70 L
Celkový výkon rúry 2100 W

 

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.

Overené našimi zákazníkmi

Pozrieť hodnotenie na Heureka.sk

Tovar nemali na sklade, pani ma hneď kontaktovala a ponúkla alternatívu. Všetko ochotne vysvetlila. Tovar nakoniec dodaný podľa dohody.

Overený zákazník,

Jedna z najlepších skúseností, odporúčam. Rýchlosť dodania, komunikácia, flexibilita.

Overený zákazník,

Veľmi dobrá komunikácia obchodu. Ešte mi aj dopredu zavolali či mi termín doručenia vyhovuje. Super.

Overený zákazník,